Retouren

14 dagen bedenktermijn

Bij Decostyle.nl kunt u een artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren.
Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met een kopie van de factuur en een ingevuld >>Retourformulier<< aan ons retourneren, conform de door ons verstrekte instructies.

Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk en van toepassing).
De verzendkosten voor de retourzending zijn in dit geval voor u.

DecoStyle vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij DecoStyle aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. DecoStyle gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Voor exacte omschrijving voor retourregelingen, garantie etc. verwijzen wij naar de algemene voorwaarden.

Retouradres:

Decostyle.nl (retour)
Heekershofweg 8
6916 BJ Tolkamer
Tel.: 0316-372889 of 06-12732040